Termeni si Conditii

 

  1. Pentru a va abona la serviciile NickTV nu este necesar semnarea unui contract. Clientul beneficiaza de serviciile noastre doar pentru perioada platita prin metodele de plata mentionate pe site.
  2. Toate serviciile noastre sunt activate de un operator si vor fi activate in cel mai scurt timp posibil (nu imediat si poate dura pina la citeva ore) dupa ce s-a primit confirmarea platii. Livrare informatiilor de acces la pachetul achizitionat vor fi trimise prin email.
  3. NickTV nu este responsabil pentru setarile dispozitivelor pe care le detine clientul. Clientul daca nu stie cum se instaleaza / seteaza corect dispozitivul dorit, noi il vom ajuta sa configureze aplicatia.
  4. NickTV recomanda clientilor sai sa abiba o conexiune prin cablu de retea si nu prin WIFI. In felul acesta clientul va beneficia de calitatea maxima a serviciilor. Clientul trebuie sa-si verifice viteza de internet si implicit conexiunea aparatelor la internet. Viteza la Internet trebuie sa fie pentru cel putin 20 Mbit/s, stabila si cu un Ping de maximal 15ms.
  5. NickTV isi rezerva drepturile de a modifica grila de canale in orice moment. Canalele tv si tarile pot fi adaugate sau eliminate in/din grila de programe fara a informa clientii. Clientii vor putea gasi informatii in legatura cu schimbarile majore facute pe website in dreptul fiecarui pachet si/sau pe alte pagini.
  6. Prin accesarea site-ului nicktv.ro sunteţi de acord cu faptul ca proprietarul retelei NickTV are dreptul de a prelucra datele dumneavoastră personale, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre utilzator.
  7. Vizionaea grilei de programe se poate face numai din o locatie si cu aceeasi IP. Din momentu in care detectam schimbarea locatiei conexiunea la serverele noastre poate fi blocata.
  8. Este interzisa orice incercare de a se incalca drepturile de autor asupra site-ului, incluzand fara a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, inchirierea, imprumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, in orice forma a continutului si graficii site-ului, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma site-ului.
  9. Pentru finalizarea comenzilor primite pe siteul nicktv.ro clientul isi da acordul pentru a fi contactat pe Whatsapp.